Skip to main content

Kinetico waterontharders. Geenkalkmeer levert ze!

Geenkalkmeer levert naast haar elektrische waterontharders ook Kinetico waterontharders. Deze zijn in aanschaf iets duurder dan elektrische waterontharders, maar dat betaalt zich meer dan uit! Kinetico waterontharders zijn in onderhoud en zout en spoelwaterverbruik voordeliger dan de elektronisch gestuurde waterontharders.

kinetico-waterontharders

Wereldwijd toonaangevend in waterontharding

Kinetico is wereldwijd toonaangevend in waterontharding. Ze zijn bekend door hun efficiënte en effectieve waterontharders, drinkwatersystemen en waterfilters. Deze waterontharders zijn interessant voor bedrijven, maar ook voor particulieren aangezien het water in hun woning verzacht wordt. Dit bevordert de gezondheid van onder andere de huid, bovendien gaan je huishoudelijke apparaten een stuk langer mee.

Het is een innovatief bedrijf en maakt gebruik van de nieuwste technologie in hun waterontharders. Daarnaast zijn deze waterontharders zoals de Premier Compact ontzettend compact. Vandaar de naam Premier Compact. Daardoor is hij makkelijk te installeren in meterkasten en andere kleine ruimtes.

Geenkalkmeer levert als één van de weinigen Kinetico waterontharders. 

Kinetico waterontharders zijn in Nederland lastig te krijgen. Geenkalkmeer is één van de weinigen die deze waterontharders levert in Nederland. Een exclusieve dealer. Door de vele voordelen van zacht water en de unieke werking is het aanschaffen van een Kinetico waterontharder namelijk geen slecht idee!

De voordelen van op waterdruk gestuurde waterontharders.

Wat maakt een Kinetico waterontharder nu zo’n goede keuze? Wat zijn de voordelen? We zullen hieronder een aantal opsommen zoals:

  • Weinig tot geen servicebeurten en onderhouden nodig
  • 24/7 zacht water
  • Geen stroom nodig. Dat waterontharders van Kinetico zijn waterdruk gestuurd
  • Compact design
  • Efficiënt in gebruik
  • Betrouwbaar

Kosten?

Een Kinetico waterontharder heeft een duurder prijskaartje dan een elektrische waterontharder, daarentegen zijn ze in onderhoud een stuk goedkoper in vergelijking met elektrische waterontharders. De actuele prijzen van onze waterontharders kun je vinden in onze webshop.

Zo’n Kinetico waterontharder lijkt mij wel wat!

Lijkt een Kinetico waterontharder jou wel wat, en ben je geïnteresseerd in ons aanbod? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Hier vind je verschillende soorten waterontharders van verschillende merken. Bij verdere vragen of het opvragen van een offerte kun je altijd contact met ons opnemen!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?