Skip to main content

Over Ons

Geenkalkmeer.nl waterontharders is een onderdeel van RTD Montage Installatie Service uit Goutum (Leeuwarden), opgericht door Rudolf Robijn in 2012. Geenkalkmeer.nl waterontharders is gespecialiseerd in waterontharders. Een waterontharder is een apparaat dat ervoor zorgt dat het kalk wat in leidingwater zit eruit wordt gehaald of wordt geneutraliseerd. Bij ons kunt u terecht voor:

  • het kopen van een waterontharder;
  • advies over welke waterontharder voor u geschikt is;
  • de installatie van de waterontharder;
  • service of onderhoud van waterontharders.

Of u nu een waterontharder online wilt aanschaffen of advies op maat wilt, bij ons bent u aan het juiste adres. Via de webshop kunt u eenvoudig een waterontharder bestellen. Deze wordt dan compleet met aansluitmateriaal bij u thuis afgeleverd door heel Nederland. 

Advies op maat? Wij staan voor u klaar!

Met de Kalk-ulator kunt u online al een indicatie krijgen welke waterontharders voor u geschikt kunnen zijn. Wilt u toch advies op maat? Wij komen altijd vrijblijvend bij u langs en kijken dan samen naar de mogelijkheden. In Friesland, Groningen en Drenthe installeren wij zelf de waterontharders. In de overige provincies werken we samen met installateurs. Door ons te specialiseren in waterontharders, kunnen wij waterontharders snel en vakkundig installeren voor een scherpe prijs!

Wij hebben een ruim assortiment waterontharders. Voor elke plek en elk budget hebben wij een oplossing. Zelfs op plekken waar weinig ruimte is of geen afvoer. Zo hebben wij waterontharders op basis van Ionenuitwisseling in de budgetvriendelijke elektrisch gestuurde waterontharders en de mechanische (waterdruk gestuurde waterontharders) van Kinetico. Deze Kinetico waterontharders zijn er in simplex en duplex uitvoeringen en hebben geen stroom aansluiting. Naast deze waterontharders hebben we een waterontharder op basis van co2 de Solucalc. Dit is het alternatief voor mensen die geen afvoer hebben of geen waterontharder op basis van ionenuitwisseling wensen.

Transparant over onze producten en dienstverlening

Geenkalkmeer.nl waterontharders is transparant. Bij ons staan de prijzen op onze website en hoeft u niet eerst een aanvraag te doen om te kijken wat een waterontharder kost. De prijzen die u ziet op de website zijn de prijzen exclusief installatie. Installatiekosten waterontharders op basis van ionenuitwisseling vanaf €250,-. Elektrische waterontharders hebben installatiekosten vanaf €200. De Solucalc waterontharder zijn deze installatie kosten vanaf €200,-.

Op de website kunt u kijken welke waterontharder het beste past bij uw waterverbruik. De Kalk-ulator kan u helpen om aan de hand van een aantal vragen een Wilt u graag advies over welke waterontharder het beste bij u past? Wij komen altijd vrijblijvend langs voor een adviesgesprek en een offerte opmaat.

Waarom geenkalkmeer.nl waterontharders?

  • Specialistische kennis van waterontharders;
  • Advies op maat op basis van uw wensen en plaatsingsmogelijkheid;
  • Prijzen op de website;
  • Eenvoudig online bestellen via webshop;
  • Voor elke plek een oplossing tegen kalkaanslag.
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?