Skip to main content

Waterontharder in uw (nieuwbouw) woning

Je hebt een mooie nieuwbouw woning op het oog, je sluit een koopovereenkomst en dan moet je een heleboel keuzes gaan maken. Is dit je volledige woning of ga je gelijk voor een aanbouw, wil je een loze leiding naar zolder, een extra dakraam op zolder, zonnepanelen laten plaatsen, en welke keuzes maak je voor de badkamer en de keuken?  Allemaal keuzes waar u wel overwogen keuzes in moet maken. Zit u bijvoorbeeld ook te denken aan een waterontharder in uw (nieuwbouw) woning?

Plaatsen waterontharder in een nieuwbouw woning

Een waterontharder direct na oplevering plaatsen is het beste voor uw woning. Zo voorkomt u gelijk vanaf dag één dat u geen kalkaanslag krijgt op uw tegels, kranen en vloeren. Maar ook in de leidingen die net in uw huis leggen. 

Geenkalkmeer.nl plaatst de waterontharders direct na oplevering van uw woning of in overleg op een later moment. Wij passen dan ook u leidingwerk aan, omdat dat afhankelijk van welk type ontharder uw van geenkalkmeer.nl aanschaft. Wij hebben al veel waterontharders geplaatst in bestaande en nieuwbouwwoningen. Voor onze mechanische waterontharders hebben we bijvoorbeeld alleen een water en afvoer aansluiting nodig. Onze waterontharders kunnen we op veel verschillende manieren plaatsen. Zo kunnen wij waterontharders plaatsen waar een andere installateur ze niet kan plaatsen. 

In meerwerklijsten van uw aannemer wordt vaak standaardoplossingen aangeboden en hoge prijzen gevraagd voor het aanpassen van het leidingwerk voor de waterontharder en de waterontharder zelf. 

Collectiviteit

Onlangs hebben we ook in het nieuwbouwproject Kadekwartier 18 woningen voorzien van een waterontharder. Een mooi initiatief, want hier hebben alle nieuwe toekomstige bewoners gekeken naar meer collectieve samenwerkingen. Zo hebben ze samen gekeken naar o.a. schilders, vloeren, zonnepanelen en waterontharders.

Hier kregen de toekomstige bewoners collectief voordeel en wel advies op maat van welke waterontharder het beste past bij hun wensen. Ook benieuwd naar welke oplossingen wij kunnen bieden en wat de voordelen zijn van het collectief aanschaffen van een waterontharder met buren, familie of vrienden zijn? Mail ons voor meer info.

Ook in Leeuwarden in de wijken Wiarda, Techum, Zuiderburen, Blitseard en in Goutum-Súd bij meerdere bouwprojecten hebben wij collectief waterontharders geplaatst.  

Ik ben geïnteresseerd!

Wil u in uw nieuwbouwwoning ook een waterontharder? Of bent u geïnteresseerd in een collectief voorstel samen met uw huidige of toekomstige buren? Neem dan via ons contactformulier met ons op.

Waar zijn wij actief?

Wij zijn overwegend actief in de noordelijke 3 provincies, Friesland, Groningen en Drenthe. Zo hebben wij o.a. waterontharders staan in Leeuwarden, Goutum, Sneek, Stiens, Britsum, Sint Anneparochie, Heerenveen, Dronrijp, Warga (Wergea) Grou, Dokkum, Houtigehage, Sumar, Menaam, Tiendeveen, Kleine huisjes, Opende, Zuidhorn, Haren, Franeker. Nieuwbouwprojecten: Techum, Wiarda, de Klamp, Kadekwartier, Hoog vossepark.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?