Skip to main content

Welke waterontharders heeft Geenkalkmeer.nl in haar assortiment?

Welke waterontharders heeft Geenkalkmeer.nl in haar assortiment? En waarom hebben wij gekozen voor deze waterontharders? Dit is een doordachte keuze geweest. Er is veel onderzoek gedaan naar de voordelen van specifieke waterontharder. Dit brengt ook een stukje geschiedenis met zich mee..

Geschiedenis geenkalkmeer.nl

Geenkalkmeer.nl waterontharders is ontstaan uit de installatiewerkzaamheden die Rudolf Robijn doet voor RTD Montage Installatie Service. Daar kwam Rudolf al snel in aanraking met de waterontharder. In de tijd dat Rudolf begon met het installeren van waterontharders was het bij de consument nog niet een bekend product en vonden de meeste mensen het een ‘luxeproduct’. Dat de populariteit van het product nu zo groot is, dankt de waterontharder mede aan dat het echt werkt. Ook ziet Rudolf dat de mensen die een waterontharder hebben aangeschaft allemaal enthousiast zijn. 
Rudolf heeft met RTD montage Installatie service waterontharders geplaatst in heel Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland. Vanuit deze plaatsingen merkte hij een groeiende vraag naar waterontharders en heeft hij zich meer verdiept. Zo kwam hij te weten wat de verschillen zijn tussen alle waterontharders van de verschillende aanbieders. 

Hoe is geen kalkmeer.nl ontstaan?

Mede doordat hij zich steeds meer is gaan specialiseren in waterontharders, is Geenkalkmeer.nl ontstaan. Voor elke plek en elk budget hebben wij een oplossing, hiervoor is het assortiment ook zorgvuldig gekozen. Zo hebben wij waterontharders met een elektrische klep en mechanische waterontharders die geen stroom nodig hebben. Deze ontharders werken enkel op de kinetische energie van het water uit uw waterleiding.
Deze mechanische waterontharders ook wel hydraulische of waterdruk gestuurde waterontharders heb je van verschillende merken. Wij hebben gekozen voor Kinetico als leverancier en zijn approved dealer voor hun. Kinetico in Nederland werkt alleen maar met geselecteerde dealers. Wij hebben dus veel productkennis en beantwoorden graag al uw vragen.

Waarom Kinetico?

Kinetico-waterexperts zetten al hun kennis in om slimmere producten te ontwikkelen en de beste wateroplossingen op de markt te brengen.

Miljoenen mensen in de hele wereld vertrouwen voor waterbehandelingsoplossingen op Kinetico, dat wordt beschouwd als de toonaangevende waterbehandelingsleverancier in de wereld. Zij hebben enkele prominente klanten, van Buckingham Palace en de Savoy tot Thames Water en de Royal Mint, die stuk voor stuk alleen met het beste genoegen nemen.

Kinetico heeft de innovatieve, niet-elektrische waterontharder met twee reservoirs uitgevonden, die het meer dan veertig jaar geleden op de markt heeft geïntroduceerd en die nog steeds wereldwijd de beste technologie is. 

Onze niet-elektrische waterontharders worden aangedreven door de kinetische energie van water; ze zijn zuinig in het gebruik, hebben een laag zoutverbruik, hebben geen bekabeling nodig en zijn eenvoudig te installeren. Onze efficiënte systemen met twee reservoirs verzekeren u 24/7 van zacht water. Ontharders met één reservoir laten hard water in het watertoevoersysteem dat door uw huis loopt tijdens het schoonspoelen (regeneratie), zodat u alleen voor een deel van de tijd wordt voorzien van zacht water.

Zo hebben wij van geenkalkmeer.nl waterontharders als regionale partij toch de kennis en ervaring van een wereldwijde organisatie achter ons staan. Ook kunnen wij u voorzien van kwalitatief uitstekende waterontharders voor een scherpe prijs.

Welke verschillende ontharders zijn er?

Deze waterdruk gestuurde waterontharders van Kinetico kan zelfs zonder enig probleem in de kruipruimte van uw huis worden geplaatst en zijn vaak compact genoeg voor plaatsing in de meterkast.

De mechanische waterontharders van Kinetico zijn zeer onderhoudsvriendelijke en staan garant voor jaren kalkvrij water.

Naast de mechanische stroomloze waterontharders heeft geenkalkmeer.nl ze ook met een stekker of wel de elektrisch gestuurde waterontharders die een besturingsklep hebben van het merk Pentair.

Onze elektrische waterontharder is in verschillende formaten te leveren en is voorzien met betrouwbare techniek van een van de grootste fabrikanten van besturingssystemen Pentair Fleck en is voorzien van het NSF keurmerk. Naast de standaard besturingsklep 5600 sxt hebben wij ook de vernieuwde 5800 sxt van Fleck. Deze klep heeft een zeer hoge volumestroom en zijn onze highflow systemen.

Zijn deze waterontharders prijzig?

Dit zijn budgetvriendelijke waterontharders met betrouwbare techniek en doordachte techniek. 

De systemen zijn te programmeren in tijd/volume gestuurd, wat betekent dat we de waterontharder zo kunnen instellen dat de regeneratie op een tijdstip dat er geen of bijna geen vraag naar water is. De regeneratie van het systeem wordt bepaald door het verbruikte zachte water, wat zuiniger is in zout en spoelwater gebruik. De debietmeter van het systeem zit in de uitgaande kant in het ontharder gedeelte wat de betrouwbaarheid verhoogd. 

Zijn deze waterontharders vochtbestendig?

Deze waterontharders bevatten elektrische onderdelen zoals printplaten en sensor hierdoor kunnen ze niet goed over vochtige ruimtes en zullen wij dit type waterontharder ook nooit in een kruipruimte plaatsen, dit omdat oxidatie en roest dan de betrouwbaarheid van uw waterontharder aantast. En wij van geenkalkmeer.nl willen graag dat u jaren plezier heeft van uw waterontharder welke u ook aanschaft.

Ik ben geïnteresseerd!

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een Waterdruk gestuurde waterontharder en de elektrisch gestuurde waterontharder bij ons bent u altijd aan het juiste adres en kunt u de service en onderhoud verwachten die bij het product past. Neem contact op via ons contactformulier of bel meteen! tel:0641269344

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?