Skip to main content

Wat is de beste waterontharder?

Wij van geenkalkmeer.nl zijn van menig dat het objectief is wat de beste waterontharder is. Zoek op internet en u vindt diverse aanbieders die allemaal beweren dat hun product het beste is. Naast een groot aantal aanbieders van de traditionele waterontharders op basis van ionenuitwisseling zijn er aanbieders van magneten en andere filters die beweren dat ze kalkaanslag tegengaan of voorkomen. 

‘Een waterontharder die écht werkt is op basis van ionenuitwisseling’

Dat is aan te tonen door een simpele hardheid test. En vraag het onze klanten zij ervaren allemaal elke dag weer het genot van kalkvrij water. Waterontharders op ionenbasis zijn er ook in meerdere varianten, uitvoeringen en fabrikanten. En natuurlijk zit er verschil in de besturing, het type hars, de behuizing en de manier van spoelen. Maar in de basis werken ze allemaal hetzelfde. Het kunsthars in de cilinder van de waterontharder haalt de kalk uit het water en de besturing zorgt ervoor dat de harsfles tijdig wordt gespoeld zodat u weer kan genieten van onthard en kalkvrij water.

Maar welke waterontharders zijn dan het beste?

Naast de gezinssamenstelling en de plaatsingsmogelijkheden zijn er nog het budget en persoonlijke voorkeur van belang welk type waterontharder het beste is voor u.

Geenkalkmeer.nl heeft een ruim assortiment waterontharders en staan voor een waterontharder op elke plek en elk budget. Wij denken graag met u mee! Doordat we niet maar 1 type waterontharder aanbiedenm kunnen we u altijd een systeem bieden wat past bij uw wensen. 

Waarom onze waterontharders dan?

Rudolf Robijn van Geenkalkmeer.nl plaatst al meer dan zeven jaar veel waterontharders. Dit was al voor dat het een bij de consument bekend product werd. In het begin plaatsten we een model en paste dit niet altijd op de door de klant gewenste plek. Rudolf is zich steeds meer gaan verdiepen in de verschillende types waterontharders en komen we uit bij ons huidige assortiment.

Welk assortiment heeft Geenkalkmeer.nl?

Het assortiment van Geenkalkmeer.nl waterontharders bestaat uit een selectie mechanische ook wel stroomloze waterontharders en elektrische gestuurde waterontharders. De waterdruk gestuurde stroomloze waterontharders zijn van het merk Kinetico en de elektrisch besturing van pentair. Kinetico de uitvinders van de stroomloze waterontharder meer dan 40 jaar geleden en pentair een bedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de waterbehandeling en veel besturingskleppen heeft ontwikkeld voor waterbehandeling. Met dit assortiment hebben we voor elke plek en elk budget een betrouwbare waterontharder. Samen met u kijken wij van geenkalkmeer.nl graag naar welke waterontharder het beste is voor u. 

Ik ben overtuigd!

Bij ons krijgt u altijd vrijblijvend advies en een offerte op maat. Voor dit advies komen wij altijd graag bij u langs zodat we op basis van de situatie en uw wensen samen kunnen kijken welke waterontharder u nodig hebt. Voor onze vanaf prijzen ex en inclusief installatie verwijs ik u graag naar onze webshop. Ook kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?